Megjelent iskolánk centenáriumi évkönyve

Centenáriumi évünk nyitányaként a Kaposvári Munkácsy Mihály Gimnázium nevelőtestülete nagy örömmel adja közre a gimnázium fennállásának kerek évfordulójára készített évkönyvét.

Az évkönyv, mely a 75. évfordulóra készült iskolatörténeti áttekintést is tartalmazza, tisztelegni kíván iskolánk valamennyi kiváló pedagógusa és tanítványa előtt, akik a Munkácsy Gimnázium értékeit megalkották, formálták és napjainkban is életben tartják.

A könyv CD-melléklete tartalmazza az 1990-től átadott Munkácsy-díjas, az 1995-től átadott Zelenik-díjas diákok, valamint az 1992-től átadott Pelle-díjas kollégák jegyzékét, illetve "Az iskola szolgálatáért" átadott díj kitüntetettjeit 2004-2012 között.

A centenáriumi év pedagógusainak, adminisztratív és technikai dolgozóinak arcképcsarnoka mellett megjelentettük a 2010-2017 között végzett osztályainkról készült fotókat is.

A kiadvány - melynek megvásárlásával iskolai alapítványunk támogatására nyílik lehetőség - beszerezhető a gimnázium pénztárában, vagy a titkárságon.


Boldog évfordulót, Munkácsy!

Gyallai Katalin, igazgató